»
» Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
»
 

» »

Demi Lovato: „Olyan boldognak érzem magam”

 A Disney hercegnője száz százalékosan beleveti magát a munkába, de nem fogja agyonhajszolni magát.

Demi Lovato: „Olyan boldognak érzem magam”

 

A 18 éves csillag még csak néhány napja hagyhatta el a szanatóriumot, amelyben több hónapot töltött, de máris gőzerővel vetette bele magát a munkába, és már hétfő óta forgatja a Sonny a sztárjelölt legújabb részeit. Elmondása szerint nagyon élvezi, hogy újra kint van, és végre találkozhat rég nem látott barátaival.

„Nagyon örülök, hogy újra itt kinn lehetek, nagyon jó érzés, hogy a barátaim és a szeretteim társaságában élvezhetem magam korlátok nélkül! Nagyon nehéz időszak volt a számomra, amikor a szanatóriumban voltam. Minden nap orvosok vizsgáltak, és néha megnyugtattak, hogy semmi bajom, máskor meg rámhozták a frászt. Olyan jó érzés, hogy újra nekiállhatok forgatni. Megmondom őszintén, teljesen máshogy látom a világot, még a lesifotósok sem zavarnak annyira. Egyszerűen csak boldog vagyok, és élvezem az életem minden pillanatát. Nagyon szerencsés vagyok” – mesélte Demi Lovato izgatottan.

Demi a hétvégén volt egy kivizsgáláson, és az orvosok megállapították, hogy nem kell visszamennie a szanatóriumba: „Amikor megtudtam, hogy végleg elhagyhatom az intézetet – mert szerencsére kutya bajom – elkezdtem fel-le ugrálni, még sohasem voltam ilyen boldog! Nagyon sok tervem van a jövőmet illetően, de igazából még nem tudom, hogy mi lesz. Egy biztos, soha többet nem fogok visszamenni a szanatóriumba!”

 
 

 

» »
 
»
»